» Mısır Vize Evrakları

GEREKLİ EVRAK LİSTESİ

Mısır Turistik Vizesi

İşverenler İçin Gerekli Evraklar

En az 6 ay geçerli pasaport
2 Adet beyaz fon resim.
Şirket Antetli kağıdına İngilizce kaşeli imzalı dilekçe.
Otel ve Uçak Rezervasyonu (Acentemiz bu işlemi gerçekleştirmektedir.)
Kimlik fotokopisi

Mısır Turistik Vize

Çalışanlar İçin Gerekli Evraklar

En az 6 ay geçerli pasaport
2 Adet beyaz fon resim.
Şirket Antetli kağıdına İngilizce kaşeli imzalı dilekçe
Kimlik fotokopisi